Om Tavet

På Tavet jobbar vi efter devisen att bara det bästa är gott nog. Vi har valt de bästa leverantörerna vare sig det gäller standard eller exklusivare utrustning.

Tillsammans med ett brett eget sortiment garanterar det jämn kvalitet under tid. Tavet hyr ut partytält, entréstolpar, mattor, barer, kylskåp, grillar, stekhällar, bord, dukar, stolar, tallrikar, glas, bestick och mycket mera. Vi jobbar enbart med kvalitetsleverantörer, till exempel Riedel, Bodum, Weber, Muurika, Oscar & Clothilde, Röder HTS, Flexfurn och många andra.

Inget evenemang är för stort eller för litet. Vill ni ha en komplett evenemangshall med möbler och porslin till ett kungabröllop går det bra. Vill ni hyra en linneduk till söndagsmiddagen går det precis lika bra.

Tavet är ett privatägt företag som verkat i över 10 år på den svenska marknaden. Vi har stabila och gedigna partners och kunder. Tillsammans med vår duktiga och serviceinriktade personal och egna anpassade transportfordon så har vi unika möjligheter tillgodose era önskemål.

Henrik WImrén
VD / GRUNDARE

Petter Carlson
Projektledare

Darius Matulevicius
Montagechef