Franska Vitabri tillhandahåller tält och tillbehör för exponering och profilering, allt av högsta möjliga kvalité. Tälten och tillbehör har utvecklats under de senaste 10 åren och tillgodoser de mest krävande kunder. När man köper produkter från Vitabri är det en investering för framtiden och trygghet och vetskap om att tillbehör och reservdelar kommer att finnas att tillgå om olyckan ändå skulle vara framme. Vitabri levereras med fabriksgaranti på 2 år. Har du behov av tält under tiden ditt tält behöver tillsyn ordnar vi naturligtvis det.


När du köper ditt tält hos oss erbjuder vi ett antal tjänster.

Vill du ha ditt tält och tillbehör lagrat, transporterat eller tvättat ordnar vi det. När du inte längre har användning av din Vitabri köper vi tillbaka den. Behöver ni flera tält vid något speciellt tillfälle har vi ett av Sveriges bredaste utbud av tält till uthyrning från 4 till över 1000 kvm. Har ni andra behov eller frågor, tveka inte att kontakta oss så gör vi allt vi kan för att tillgodose dessa.


Kontakta oss så ger vi ett förslag på leasing av våra tält. Vi samarbetar med Wasa-kredit och Caplease, vi återköper även tälten när ni inte har behov av dem längre.

vitabri

Här finner ni udda, vackra och unika serveringsartiklar. Att kombinera dessa med förslagsvis Riedelglas, silverbestick, silverkarotter och vår fantastiska Ghost eller Ballroomstol kan ni sätta er person- liga och unik prägel på er tillställning.

K3_logo_150x154.png
Vitabri_Ad01.png

Mail: INFO@TAVET.SE

Tfn: 08 54499200. Jour: 08 54499200

TAVET AB, Reprovägen 15, 183 77 TÄBY

Genom vårt samarbete med K3 Inventive erbjuder vi delar ur deras sortiment för uthyrning.